Денот на туризмот

 

По повод Денот на туризмот 27ми септември, заменик министерот за економија Кире Наумов ја врачи наградата Признание за најквалитетна туристичка понуда на Казино Фламинго Хотел за тековната 2017 година. Наградата ја прими хотел менаџерот на Фламинго, м-р Марина Бадаровска Мишевска.