КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

 • Casino FlaminGO Hotel
 • Макотен ДООЕЛ Гевгелија
 • Граничен премин Богородица бр.13
 • 1480 Гевгелија, Македонија
Телефон: +389 34 210 210
+30 69 80 311 500
Факс: +389 34 210 211
Е-маил:: info@casino-f.com

Корисни информации:

Атина - Казино Фламинго Хотел

 • Потребно време за пат: 5 часа
 • Оддалеченост: 555 km

Солун - Казино Фламинго Хотел

 • Потребно време за пат: 1 час
 • Оддалеченост: 77 km

Белград - Казино Фламинго Хотел

 • Потребно време за пат: 5 часа
 • Оддалеченост: 555 km

Скопје - Казино Фламинго Хотел

 • Потребно време за пат: 2 часа
 • Оддалеченост: 156 km

Copyright © Casino FLAMINGO Hotel - 2016. All Rights Reserved.

Content of the presentation is exclusively intended for persons over the age 18