ЗАБАВА

Казино Фламинго Хотел е секогаш активен – повеке места каде можете да јадете, барови, салони за релаксација и секако – место за игри на среќа на светско ниво! Без разлика дали сте на викенд или само на кратка посета за ноќна забава, Ви гарантираме дека нема да ви биде здодевно, тука постојано нешто се случува.

Можеби планирате деловен настан или специјална средба со пријателите или колегите – нашиот тим за вакви настани ке осигура професионално функционирање на целата организација, а Вие можете да се опуштите и да оставите ние да ја завршиме работата!