КАЗИНО

Казино Фламинго Хотел има 942 слот машини и Жива игра со 30 маси. Повеке од 550 високо квалификувани вработени нудат најдобра услуга на неколку јазици и создаваат пријатна атмосфера за повеќе од 500.000 посетители годишно. Живата игра има Главна казино сала, ексклузивна ВИП просторија и луксузна Покер сала, со вкупно 30 маси. Слот делот е на два спрата, Мезанин и приземје.

СМЕСТУВАЊЕ

СМЕСТУВАЊЕ

Луксузните соби дизајнирани во класичен стил со допир на традицијата се комплетирани со високо квалитетни

ЛА КУЧИНА

ЛА КУЧИНА

Впечатливиот Ла Кучина ресторан е сместен во срцето на главниот казино спрат

А ЛА КАРТ ЕЛ ГРЕКО

А ЛА КАРТ ЕЛ ГРЕКО

Кога станува збор за јадење, нашиот а ла карт ресторан Ел Греко го нуди најдоброто гурманско искуство

КОФИ ШОП

КОФИ ШОП

Кофи шопот е фино декорирано место со топла атмосфера и нуди персонализирана услуга за своите посетители

НОЌЕН КЛУБ

НОЌЕН КЛУБ

Нашиот модерен Фламинго Ноќен клуб е опремен со најновата технологија за осветлување и озвучување

СПА И ВЕЛНЕС

СПА И ВЕЛНЕС

Спа центарот има ориентална атмосфера и карактер, кој ке Ве однесе во светот на зен, хармонија и ослободување