КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ:

 • Casino FlaminGo Hotel
 • Макотен ДООЕЛ Гевгелија
 • Граничен премин Богородица бр.13
 • PO BOX 77, 1480 Гевгелија, Македонија
Телефон:
+389 34 210 210
+30 69 80 311 500
Email:  
info@casino-f.com

Корисни информации:

Атина - Казино Фламинго Хотел

 • Потребно време за пат: 5 часа
 • Оддалеченост: 555 km

Солун - Казино Фламинго Хотел

 • Потребно време за пат: 1 часа
 • Оддалеченост: 77 km

Белград - Казино Фламинго Хотел

 • Потребно време за пат: 5 часа
 • Оддалеченост: 555 km

Скопје - Казино Фламинго Хотел

 • Потребно време за пат: 2 часа
 • Оддалеченост: 156 km