ПЕНТХАУС

Лоциран на врвот од казиното, ова тивко и мирно место ке го облагороди Вашиот престој. Ова не е само локација – Пентхаусот е одраз на еден поинаков животен стил и лична филозофија.   Секој детал, секој предмет раскажува препознатлива приказна, а можете и Вие да си создадете своја. Откријте ги скриените задоволства, бидејки ова импресивно место е повеќе од чувство. Посетете го и видете со свои очи зошто овде се создаваат незаборавни спомени кои траат доживотно.

СМЕСТУВАЊЕ

СМЕСТУВАЊЕ

Луксузните соби дизајнирани во класичен стил со допир на традицијата се комплетирани со високо квалитетни

ЛА КУЧИНА

ЛА КУЧИНА

Впечатливиот Ла Кучина ресторан е сместен во срцето на главниот казино спрат

А ЛА КАРТ ЕЛ ГРЕКО

А ЛА КАРТ ЕЛ ГРЕКО

Кога станува збор за јадење, нашиот а ла карт ресторан Ел Греко го нуди најдоброто гурманско искуство

КОФИ ШОП

КОФИ ШОП

Кофи шопот е фино декорирано место со топла атмосфера и нуди персонализирана услуга за своите посетители

НОЌЕН КЛУБ

НОЌЕН КЛУБ

Нашиот модерен Фламинго Ноќен клуб е опремен со најновата технологија за осветлување и озвучување

СПА И ВЕЛНЕС

СПА И ВЕЛНЕС

Спа центарот има ориентална атмосфера и карактер, кој ке Ве однесе во светот на зен, хармонија и ослободување