ПОКЕР САЛА

Одиграјте ја совршената комбинација карти во удобноста на Фламинго Покер салата – најпопуларна во регионот! Со високи и ниски лимити и игри кои ги обожавате како Тексас Холдем, Но лимит Тексас Холдем и ПЛ Омаха – акцијата никогаш не престанува. Фламинго Покер салата Ви нуди покер игри во живо со широк спектар на минимуми, од 1-2 Но Лимит холдем па се до највисоките лимити кои се играат денес во светот.

СМЕСТУВАЊЕ

СМЕСТУВАЊЕ

Луксузните соби дизајнирани во класичен стил со допир на традицијата се комплетирани со високо квалитетни

ЛА КУЧИНА

ЛА КУЧИНА

Впечатливиот Ла Кучина ресторан е сместен во срцето на главниот казино спрат

А ЛА КАРТ ЕЛ ГРЕКО

А ЛА КАРТ ЕЛ ГРЕКО

Кога станува збор за јадење, нашиот а ла карт ресторан Ел Греко го нуди најдоброто гурманско искуство

КОФИ ШОП

КОФИ ШОП

Кофи шопот е фино декорирано место со топла атмосфера и нуди персонализирана услуга за своите посетители

НОЌЕН КЛУБ

НОЌЕН КЛУБ

Нашиот модерен Фламинго Ноќен клуб е опремен со најновата технологија за осветлување и озвучување

СПА И ВЕЛНЕС

СПА И ВЕЛНЕС

Спа центарот има ориентална атмосфера и карактер, кој ке Ве однесе во светот на зен, хармонија и ослободување