ПРОМОЦИИ

10€ PROMO

Новите играчи со прва регистрација добиваат 10 € ПРОМО.

ТХП ПРОМО БОНУС

Промоцијата е валидна до 30.04.2023

За играч да добие 30€ промо, треба да има најмалку 5 покер игри со по 5 саати минимум.

Откога овој услов е исполнет, следниот ден, играчот добива по 30€ промо за секоја игра од по 5
саата.

Во случај на недоразбирање, одлуката на менаџментот е конечна.

BAD BEAT

1. “Bad Beat” важи само за игрите Texas Hold’em и Omaha Hold’em.

2. Максимум 1€ се собира по рака кога потот е/или поголем од 30€.

3. За рака да биде земена во обзир за “Bad Beat”:

• Минимум четри (4) играчи мора да имат поделено карти
• Потот мора да биде минимум 30€ или повеке и мора да се одигра showdown
• И добитната и губечката рака мора да ги искористат двете карти во рака и трите од маса
• За Четрти исти, и добитната и губеќката рака мора да содржат врзани парови.

4. Во случај на “Bad Beat”, добитничката рака добива 25% од џекпотот, губечката рака 50%,
остатокот од играчите кои биле активни на почетокот на делењето добиваат 25%

5. Во Тексас Холдем, “Bad Beat” се исплаќа кога минимум рака со маскимален Full House (AAAKK)
е послаб од појака рака.

6. Во Омаха Холдем, “Bad Beat” се исплаќа кога минимум Four of a Kind Jack’s (JJJJ2) е послаб од
појака рака.

7. Супервизорите на Жива игра потврдуваат кои играчи се квалифицирани за “Bad Beat”

8. Во случај две или повеќе маси да се квалификуваат за “Bad Beat” во исто време, џекпотот ке се
подели еднакво помеѓу сите маси

9. Играчите на кои има се поделени карти на почетокот на играта учествуваат во “Bad Beat”.

10. Во било кои случаеви, одлуката на Менаџментот е финална

HIGH HAND BONUS

High Hand Bonus
3 x 150 €
Време на промоции
Нед. 02:00 – Пет. 02:00 за неделна награда 150€
Пет. 02:00 – Саб. 02:00 за Петок награда 150€

Саб 02:00 – Нед. 02:00 за Сабота награда 150€

Асови фул хаус ААА22 е минимум почетна рака за да може да се подигне наградата за најдобра
рака.
Во случај да нема добивка, наградата се префрла за следната недела.