РЕЦЕПЦИЈА

Што и да Ви затреба, нашата рецепција е тука за да Ви помогне. Ви нуди Општи информации, Ви дава насоки и помага со било каква услуга која е потребна. Сервисот е беспрекорен, како и се друго во Казино Фламинго Хотел. Рецепцијата нуди широк спектар на услуги за гостите, како на пример:

  • 24-часовен рум сервис
  • Бесплатен надворешен паркинг
  • Факс, принтер, фотокопир услуги
  • Организирање патувања за групи или индивидуи, ако преферирате личен проект
  • Превоз до и од аеродром, посета на археолошки локалитети и други активности на отворено
  • Хемиско, перална и услуга за паркирање на Вашите возила

?>
СМЕСТУВАЊЕ

СМЕСТУВАЊЕ

Луксузните соби дизајнирани во класичен стил со допир на традицијата се комплетирани со високо квалитетни

ЛА КУЧИНА

ЛА КУЧИНА

Впечатливиот Ла Кучина ресторан е сместен во срцето на главниот казино спрат

А ЛА КАРТ ЕЛ ГРЕКО

А ЛА КАРТ ЕЛ ГРЕКО

Кога станува збор за јадење, нашиот а ла карт ресторан Ел Греко го нуди најдоброто гурманско искуство

КОФИ ШОП

КОФИ ШОП

Кофи шопот е фино декорирано место со топла атмосфера и нуди персонализирана услуга за своите посетители

НОЌЕН КЛУБ

НОЌЕН КЛУБ

Нашиот модерен Фламинго Ноќен клуб е опремен со најновата технологија за осветлување и озвучување

СПА И ВЕЛНЕС

СПА И ВЕЛНЕС

Спа центарот има ориентална атмосфера и карактер, кој ке Ве однесе во светот на зен, хармонија и ослободување