СМЕСТУВАЊЕ

Луксузните соби дизајнирани во класичен стил со допир на традицијата се комплетирани со високо квалитетни ткаенини, фин мебел и грациозни додатоци како плазма телевизори и суптилни купатила од мермер. Архитектонски импресивниот хотел содржи:

  • 41 делукс гостински соби
  • 11 Бизнис апартмани
  • 6 Егзекјутив апартмани
  • соба за лица со инвалидитет

СМЕСТУВАЊЕ

СМЕСТУВАЊЕ

Луксузните соби дизајнирани во класичен стил со допир на традицијата се комплетирани со високо квалитетни

ЛА КУЧИНА

ЛА КУЧИНА

Впечатливиот Ла Кучина ресторан е сместен во срцето на главниот казино спрат

А ЛА КАРТ ЕЛ ГРЕКО

А ЛА КАРТ ЕЛ ГРЕКО

Кога станува збор за јадење, нашиот а ла карт ресторан Ел Греко го нуди најдоброто гурманско искуство

КОФИ ШОП

КОФИ ШОП

Кофи шопот е фино декорирано место со топла атмосфера и нуди персонализирана услуга за своите посетители

НОЌЕН КЛУБ

НОЌЕН КЛУБ

Нашиот модерен Фламинго Ноќен клуб е опремен со најновата технологија за осветлување и озвучување

СПА И ВЕЛНЕС

СПА И ВЕЛНЕС

Спа центарот има ориентална атмосфера и карактер, кој ке Ве однесе во светот на зен, хармонија и ослободување