ХОТЕЛ

Казино Фламинго Хотел е со вкупна површина од 30.000 м2 и нето површина од 14.000м2, на која им нуди на своите посетители:

 • 41 стандардна делукс двокреветна соба (со брачен кревет или два посебни)
 • 1 соба за лица со инвалидитет
 • 11 business suites
 • 6 Егзекјутив апартмани
 • 1 пентхаус на најгорниот спрат
 • Ла Кучина - бифе ресторан
 • Ел Греко - а ла карт ресторан
 • Coffee Shop - indoor and outdoor area
 • 3 бара – Форчунс бар на мезанин и 2 Слотa Бар на приземје
 • Нокен клуб (кабаре), кој е затворен во текот на летниот период
 • Фламинго Спа и Велнес центар, кој има и фитнес сала

Казино Фламинго Хотел е комплекс од висока А категорија со 5 звезди и се наога на 300м од граничниот премин Богородица, т.е. преминот помегу Грција и Mакедонија, на Е-75 автопатот.

СМЕСТУВАЊЕ

СМЕСТУВАЊЕ

Луксузните соби дизајнирани во класичен стил со допир на традицијата се комплетирани со високо квалитетни

ЛА КУЧИНА

ЛА КУЧИНА

Впечатливиот Ла Кучина ресторан е сместен во срцето на главниот казино спрат

А ЛА КАРТ ЕЛ ГРЕКО

А ЛА КАРТ ЕЛ ГРЕКО

Кога станува збор за јадење, нашиот а ла карт ресторан Ел Греко го нуди најдоброто гурманско искуство

КОФИ ШОП

КОФИ ШОП

Кофи шопот е фино декорирано место со топла атмосфера и нуди персонализирана услуга за своите посетители

НОЌЕН КЛУБ

НОЌЕН КЛУБ

Нашиот модерен Фламинго Ноќен клуб е опремен со најновата технологија за осветлување и озвучување

СПА И ВЕЛНЕС

СПА И ВЕЛНЕС

Спа центарот има ориентална атмосфера и карактер, кој ке Ве однесе во светот на зен, хармонија и ослободување