REEL Tournament

1. На 15 Јули од 19:00ч. за 5.000€ PROMO

2. На 29 Јули од 19:00ч. за 5.000€ PROMO

Учесници на турнирот се првите 64 играчи кои ќе имат
најмногу поени на Слот во период од 3-ти Јули до 14-ти Јули
за првиот турнир, и во периодот од 17-ти Јули до 28-ми Јули
за вториот турнир.

Награден фонд на турнирот е 5.000€ (PROMO) и тоа:

1-во место: 3.000€
2-ро место: 1.500€
3-то место: 500€