APARTAMENT

I vendosur në tarracë të kazinosë, ky vend i qetë do ta fisnikërojë qëndrimin tuaj. Kjo nuk është vetëm një akomodim, por edhe reflektim i stilit tuaj të jetës dhe filozofisë personale.   Çdo detaj, çdo gjë, tregon një histori, që ju mund ta njihni, por është edhe një vend, ku ju mund të krijoni një histori tuaj. Zbulojini kënaqësitë e fshehura. Ky vend mbresëlënës është më shumë se një ndjenjë. Vizitojeni dhe do të shihni vetë, pse këtu, kujtimet e paharrueshme janë të krijuara për tërë jetën.

AKOMODIM

AKOMODIM

Dhoma luksoze të dizajnuara në stil klasik me dozë të traditës janë të plotësuara me cilësinë e lartë.

LA CUCINA

LA CUCINA

Restoranti i veçantë “La Cucina” ndodhet në zemër të kazinosë kryesore.

À LA CARTE EL GREKO NEW

À LA CARTE EL GREKO NEW

Kur bëhet fjalë për ngrënie, restoranti ynë “à la carte El Greko” ofron shijet më e holla

COFFEE SHOP

COFFEE SHOP

Coffee Shop dallohet për dekorim të përsosur, atmosferë të ngrohtë dhe shërbim të personalizuar për mysafirët.

KLUBI I NATËS

KLUBI I NATËS

“FlaminGO KLUBI i natës” ynë modern është i pajisur me teknologjinë më e re për ndriçim dhe pajisje audio

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

FlaminGO Spa ka një atmosferë orientale dhe një karakter, që ju çon në botë të Zen-it, harmonisë dhe lirimit.