ARGËTIM

ARGËTIM

Kazino FlaminGO Hotel është i plotë me aksion – shumë vende për ngrënie, bare dhe salla në të cilat mund të pushtoni bashkë duke luajtur lojërat e fatit të klasës botërore. Nëse jeni në pushim fundjavor, apo në vizitë të shkurtër për argëtim e natës, ju garantojmë se nuk do të jeni të mërzitur – në fakt, aksion s’dalet kurrë!

 

Ndoshta ju jeni duke menduar për një festim të korporatës apo për takim special me miqtë ose kolegët të biznesit – ekipi ynë për ngjarje speciale do të sigurojë funksionim profesional ku ju mund të rehatoheni dhe të na lejoni të kryejmë punën.

GALERICopyright © Casino FLAMINGO Hotel - 2016. Të Gjitha të Drejtat e Rezervuara..

Përmbajtja e këtij prezantimi është vetëm për persona mbi moshën 18