ORARI I AUTOBUSËVE

ORARI I AUTOBUSËVE

Η μεταφορά των επιβατών είναι ΔΩΡΕΑΝ (ευγενική προσφορά του Casino Flamingo Hotel) και αφορά
αποκλειστικά και μόνο εκείνους που επιθυμούν να επισκεφτούν το Casino Flamingo Hotel.

 

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΥΖΩΝΟΥΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

 

14.00 – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (ΠΟΝΤΟΥ 1)
14.05 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ)
14.12 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΜΠΟΤΣΑΡΗ)
14.15 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (QUEEN OLGA)
14.18 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΕΥΖΩΝΟΝ)
14.20 – ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΧΑΝΘ)
14.30 – ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)
14.35 – CITY GATE
20.00 – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (ΠΟΝΤΟΥ 1)
20.05 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ)
20.12 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΜΠΟΤΣΑΡΗ)
20.15 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (QUEEN OLGA)
20.18 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΕΥΖΩΝΟΝ)
20.20 – ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΧΑΝΘ)
20.30 – ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)
20.35 – CITY GATE

 

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΥΖΩΝΟΥΣ
ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

 

10.30 – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (ΑΙΓΑΙΟΥ and ΠΟΝΤΟΥ 1)
10.35 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ)
10.42 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΜΠΟΤΣΑΡΗ)
10.45 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (QUEEN OLGA)
10.48 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΕΥΖΩΝΟΝ)
10.50 – ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΧΑΝΘ)
10.55 – ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)
11.05 – CITY GATE
17.30 – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (ΑΙΓΑΙΟΥ and ΠΟΝΤΟΥ 1)
17.35 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ)
17.42 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΜΠΟΤΣΑΡΗ)
17.45 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (QUEEN OLGA)
17.48 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΕΥΖΩΝΟΝ)
17.50 – ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΧΑΝΘ)
18.00 – ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)
18.05 – CITY GATE
20.00 – ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (ΑΙΓΑΙΟΥ and ΠΟΝΤΟΥ 1)
20.05 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ)
20.12 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΜΠΟΤΣΑΡΗ)
20.15 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (QUEEN OLGA)
20.18 – ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ (ΕΥΖΩΝΟΝ)
20.20 – ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΧΑΝΘ)
20.30 – ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΛΑΔΑΔΙΚΑ)
20.35 – CITY GATE

 

AΠΟ ΕΥΖΩΝΟΥΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
(ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, TΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΣΑΒΒΑΤΟ)
22.00h και 03.00h

 

AΠΟ ΕΥΖΩΝΟΥΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
(ΚΥΡΙΑΚΗ)
18:00h. και 03.00h

 

ALAMANIS TRAVEL (ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ), ΤΗΛ. 2410253333
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.: 6980311500

AKOMODIM

AKOMODIM

Dhoma luksoze të dizajnuara në stil klasik me dozë të traditës janë të plotësuara me cilësinë e lartë.

LA CUCINA

LA CUCINA

Restoranti i veçantë “La Cucina” ndodhet në zemër të kazinosë kryesore.

À LA CARTE EL GREKO NEW

À LA CARTE EL GREKO NEW

Kur bëhet fjalë për ngrënie, restoranti ynë “à la carte El Greko” ofron shijet më e holla

COFFEE SHOP

COFFEE SHOP

Coffee Shop dallohet për dekorim të përsosur, atmosferë të ngrohtë dhe shërbim të personalizuar për mysafirët.

KLUBI I NATËS

KLUBI I NATËS

“FlaminGO KLUBI i natës” ynë modern është i pajisur me teknologjinë më e re për ndriçim dhe pajisje audio

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

FlaminGO Spa ka një atmosferë orientale dhe një karakter, që ju çon në botë të Zen-it, harmonisë dhe lirimit.

 

Copyright © Casino FLAMINGO Hotel - 2016. Të Gjitha të Drejtat e Rezervuara..

Përmbajtja e këtij prezantimi është vetëm për persona mbi moshën 18