DHOMË POKERI

Luani kombinim pefrekt në komoditet të dhomës luksoze të pokerit të FlaminGo - më të njohur në rajon. Me limite të larta dhe të ulëta dhe turmë që gëzojnë lojërat siç janë Texas Hold'em, Texas Hold'em pa limit dhe PL Omaha, veprimi s'ndalet. Dhoma e pokerit të FlaminGO ofron lojërat e pokerit të drejtpërdrejta me gamë të gjerë të limiteve, nga 1-2 Hold'em pa limit deri në limite më të larta të luajtura sot në botë.

AKOMODIM

AKOMODIM

Dhoma luksoze të dizajnuara në stil klasik me dozë të traditës janë të plotësuara me cilësinë e lartë.

LA CUCINA

LA CUCINA

Restoranti i veçantë “La Cucina” ndodhet në zemër të kazinosë kryesore.

À LA CARTE EL GREKO NEW

À LA CARTE EL GREKO NEW

Kur bëhet fjalë për ngrënie, restoranti ynë “à la carte El Greko” ofron shijet më e holla

COFFEE SHOP

COFFEE SHOP

Coffee Shop dallohet për dekorim të përsosur, atmosferë të ngrohtë dhe shërbim të personalizuar për mysafirët.

KLUBI I NATËS

KLUBI I NATËS

“FlaminGO KLUBI i natës” ynë modern është i pajisur me teknologjinë më e re për ndriçim dhe pajisje audio

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

FlaminGO Spa ka një atmosferë orientale dhe një karakter, që ju çon në botë të Zen-it, harmonisë dhe lirimit.