LOTARITË DITORE

 

LOTARIET E QERSHORIT

ÇDO TË HËNË

500€

ÇDO TË MARTË

500€

ÇDO TË MËRKURË

500€

ÇDO TË HËNË

500€

ÇDO TË PREMTE

3.000€

ÇDO TË SHTUNË*

5.000€

ÇDO TË DIEL

500€

*22/06  – SHTUNË – 10.000€ CASH

AKOMODIM

AKOMODIM

Dhoma luksoze të dizajnuara në stil klasik me dozë të traditës janë të plotësuara me cilësinë e lartë.

LA CUCINA

LA CUCINA

Restoranti i veçantë “La Cucina” ndodhet në zemër të kazinosë kryesore.

À LA CARTE EL GREKO NEW

À LA CARTE EL GREKO NEW

Kur bëhet fjalë për ngrënie, restoranti ynë “à la carte El Greko” ofron shijet më e holla

COFFEE SHOP

COFFEE SHOP

Coffee Shop dallohet për dekorim të përsosur, atmosferë të ngrohtë dhe shërbim të personalizuar për mysafirët.

KLUBI I NATËS

KLUBI I NATËS

“FlaminGO KLUBI i natës” ynë modern është i pajisur me teknologjinë më e re për ndriçim dhe pajisje audio

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

FlaminGO Spa ka një atmosferë orientale dhe një karakter, që ju çon në botë të Zen-it, harmonisë dhe lirimit.