MASTER ITALIANO TORNEI OMAHA

MASTER ITALIANO TORNEI OMAHA



MASTER ITALIANO TORNEI OMAHA
M.I.T.O.2020
GEVGELIJA 19-19 JANUARY

 

Tournament Program
17.01.2020 – Friday
Start: 21:00h. CET / 22:00 EEST
PL Omaha H/L
Buy in: 125+25€ (1re)
Late registration: 8 h.
Stack: 25.000
Levels: 25′

 

18.01.2020 – Saturday
Start: 14:00h. CET / 15:00 EEST
FL Seven Card Stud
Buy in: 100+20€ (1re)
Late registration: 8 h.
Stack: 25.000
Levels: 20′

 

18.01.2020 – Saturday
Start: 21:00h. CET / 22:00 EEST
Courchevel
Buy in: 100+20€ (1re)
Late registration: 6 h.
Stack: 25.000
Levels: 20′

 

19.01.2020 – Sunday
Start: 14:00h. CET / 15:00 EEST
Main event PL Omaha
Buy in: 200+30€ (1re)
Late registration: 10 h.
Stack: 40.000
Levels: 40′

 

19.01.2020 – Sunday
Start: 22:00h. CET / 23:00 EEST
Last call PL Omaha
Buy in: 50+10€ (1re)
Late registration: 6 h.
Stack: 15.000
Levels: 20′

 

Tel. MK +38934210210
GR +306980311500
SR +38163256135 (W.A)
ITA +393313013374

 

 

Copyright © Casino FLAMINGO Hotel - 2016. Të Gjitha të Drejtat e Rezervuara..

Përmbajtja e këtij prezantimi është vetëm për persona mbi moshën 18