RECEPSION

Çfarëdo që doni, recepsioni ynë është këtu për t'ju ndihmuar. Recepsioni i ofron Informacionet e përgjithshme, jep drejtime dhe ju ndihmon me ndonjë shërbim, që ju dëshironi. Niveli i shërbimit është shumë i lartë, si edhe çdo gjë tjetër në Casino Flamingo Hotel. Recepsion u ofron mysafirëve tanë me gamë të gjerë të shërbimeve, siç janë:

  • Shërbim i dhomës (24 orë)
  • Parking i hapur falas
  • Fax, priter, fotokopjim
  • Organizon udhëtime për grupe apo individë
  • Transport për në aeroport, vizitë e vendeve arkeologjike apo aktivitete të tjera në natyrë.
  • Pastrim kimik, shërbime të lavanderisë dhe shërim në dhomë.

AKOMODIM

AKOMODIM

Dhoma luksoze të dizajnuara në stil klasik me dozë të traditës janë të plotësuara me cilësinë e lartë.

LA CUCINA

LA CUCINA

Restoranti i veçantë “La Cucina” ndodhet në zemër të kazinosë kryesore.

À LA CARTE EL GREKO NEW

À LA CARTE EL GREKO NEW

Kur bëhet fjalë për ngrënie, restoranti ynë “à la carte El Greko” ofron shijet më e holla

COFFEE SHOP

COFFEE SHOP

Coffee Shop dallohet për dekorim të përsosur, atmosferë të ngrohtë dhe shërbim të personalizuar për mysafirët.

KLUBI I NATËS

KLUBI I NATËS

“FlaminGO KLUBI i natës” ynë modern është i pajisur me teknologjinë më e re për ndriçim dhe pajisje audio

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

FlaminGO Spa ka një atmosferë orientale dhe një karakter, që ju çon në botë të Zen-it, harmonisë dhe lirimit.