RESTORANTI “LA CUCINA”

Restoranti i shquar La Cucina ndodhet në zemër të katin kryesor të kazinosë dhe ende arrin të befason secilin. Ai ofron bufe të madhe, me ushqime nga pjesët e largëta të globit, siç edhe ushqimet lokale të preferuara. Zgjedhja e gjerë të antipastave dhe pjatave kryesore e përshtatshme edhe për mbretët, i paraprin tavolinës me ëmbëlsira, që do të kënaqë edhe qiellzat më të përzgjedhëse.   Restoranti ynë shërben mëngjese të shijshme, bufe të hapur për drekë dhe darkë dhe ka atmosferën e vet karakteristike. Ne marrim seriozisht ngrënie, dhe gjithmonë e ndjekim një parim - cilësia më e freskët të përbërësve lokalë, të gatuar në mënyrë të përsosur.

AKOMODIM

AKOMODIM

Dhoma luksoze të dizajnuara në stil klasik me dozë të traditës janë të plotësuara me cilësinë e lartë.

LA CUCINA

LA CUCINA

Restoranti i veçantë “La Cucina” ndodhet në zemër të kazinosë kryesore.

À LA CARTE EL GREKO NEW

À LA CARTE EL GREKO NEW

Kur bëhet fjalë për ngrënie, restoranti ynë “à la carte El Greko” ofron shijet më e holla

COFFEE SHOP

COFFEE SHOP

Coffee Shop dallohet për dekorim të përsosur, atmosferë të ngrohtë dhe shërbim të personalizuar për mysafirët.

KLUBI I NATËS

KLUBI I NATËS

“FlaminGO KLUBI i natës” ynë modern është i pajisur me teknologjinë më e re për ndriçim dhe pajisje audio

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

FlaminGO Spa ka një atmosferë orientale dhe një karakter, që ju çon në botë të Zen-it, harmonisë dhe lirimit.