AKOMODIM

Dhoma luksoze të dizajnuara në stil klasike me një dozë të traditës, e kompletuar me pëlhura luksoze, mobilje të mirë dhe pajisje të hijshme siç janë TV plasma dhe banja të kushtueshme me mermer. Hoteli arkitetkurisht madhështor krenohet me:

  • 41 dhoma luksoze të mysafirëve
  • 11 suita biznesi
  • 6 suita ekzekutive
  • Dhomë për persona me aftësi të kufizuar

AKOMODIM

AKOMODIM

Dhoma luksoze të dizajnuara në stil klasik me dozë të traditës janë të plotësuara me cilësinë e lartë.

LA CUCINA

LA CUCINA

Restoranti i veçantë “La Cucina” ndodhet në zemër të kazinosë kryesore.

À LA CARTE EL GREKO NEW

À LA CARTE EL GREKO NEW

Kur bëhet fjalë për ngrënie, restoranti ynë “à la carte El Greko” ofron shijet më e holla

COFFEE SHOP

COFFEE SHOP

Coffee Shop dallohet për dekorim të përsosur, atmosferë të ngrohtë dhe shërbim të personalizuar për mysafirët.

KLUBI I NATËS

KLUBI I NATËS

“FlaminGO KLUBI i natës” ynë modern është i pajisur me teknologjinë më e re për ndriçim dhe pajisje audio

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

FlaminGO Spa ka një atmosferë orientale dhe një karakter, që ju çon në botë të Zen-it, harmonisë dhe lirimit.