HOTEL

Hoteli Casino FlaminGO ka një sipërfaqe totale prej 30.000 m2 dhe një sipërfaqe neto prej 14.000 m2, duke ofruar për klientët e tij:

 • 41 dhoma standarde luksoze (dyshe ose dyshe)
 • dhomë për persona me aftësi të kufizuara
 • 11 suita biznesi
 • 6 suita ekzekutive
 • apartament nën çati ekskluzive, kati i fundit
 • La Cucina – restorant me shuplakë
 • 2 El Greko – restorante à-la-carte
 • Kafe – ambjent i brendshëm dhe i jashtëm
 • 3 Bare – Fortune’s Bar në katin e ndërmjetëm dhe 2 Slot Bare në katin e parë
 • Klubi i natës – Kabare (mbyllur gjatë verës)
 • FlaminGO Spa & Wellness Center, duke përfshirë një palestër

Hoteli Casino FlaminGO është një kompleks i kategorisë së lartë A (hotel me 5 yje), i cili ndodhet 300 m nga vendkalimi kufitar Bogorodicë, gjegjësisht kufiri i Maqedonisë me Greqinë, në autostradën E-75.

AKOMODIM

AKOMODIM

Dhoma luksoze të dizajnuara në stil klasik me dozë të traditës janë të plotësuara me cilësinë e lartë.

LA CUCINA

LA CUCINA

Restoranti i veçantë “La Cucina” ndodhet në zemër të kazinosë kryesore.

À LA CARTE EL GREKO NEW

À LA CARTE EL GREKO NEW

Kur bëhet fjalë për ngrënie, restoranti ynë “à la carte El Greko” ofron shijet më e holla

COFFEE SHOP

COFFEE SHOP

Coffee Shop dallohet për dekorim të përsosur, atmosferë të ngrohtë dhe shërbim të personalizuar për mysafirët.

KLUBI I NATËS

KLUBI I NATËS

“FlaminGO KLUBI i natës” ynë modern është i pajisur me teknologjinë më e re për ndriçim dhe pajisje audio

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

FlaminGO Spa ka një atmosferë orientale dhe një karakter, që ju çon në botë të Zen-it, harmonisë dhe lirimit.