COFFEE SHOP

Coffee Shop dallohet për dekorim të përsosur, atmosferë të ngrohtë dhe shërbim të personalizuar për mysafirët. Një vend i rehatshëm, ku takimet miqësore apo profesionale mund të jenë të mbajtura, dhe ku mysafirët mund të kenë një kafe aromatike, ushqim i lehtë apo koktej ekzotik.   Edhe kur ktheheni nga takimi ose kur pini një pije të pasdites, Coffee shop do t'ju shërben pije të lehtë freskuese.   Përveç shumë zgjedhjeve të kafeve, mund të gëzojnë një game të pijeve të nxehta dhe të ftohtë, ushqimeve të lehta, sanduiçeve, ëmbëlsirave dhe akulloreve. Në një ambient diskret dhe intim në të cilin mund të gëzoni dhe pushoni kurdoherë gjatë ditës.

AKOMODIM

AKOMODIM

Dhoma luksoze të dizajnuara në stil klasik me dozë të traditës janë të plotësuara me cilësinë e lartë.

LA CUCINA

LA CUCINA

Restoranti i veçantë “La Cucina” ndodhet në zemër të kazinosë kryesore.

À LA CARTE EL GREKO NEW

À LA CARTE EL GREKO NEW

Kur bëhet fjalë për ngrënie, restoranti ynë “à la carte El Greko” ofron shijet më e holla

COFFEE SHOP

COFFEE SHOP

Coffee Shop dallohet për dekorim të përsosur, atmosferë të ngrohtë dhe shërbim të personalizuar për mysafirët.

KLUBI I NATËS

KLUBI I NATËS

“FlaminGO KLUBI i natës” ynë modern është i pajisur me teknologjinë më e re për ndriçim dhe pajisje audio

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

QENDËR PËR SPA DHE WELLNES

FlaminGO Spa ka një atmosferë orientale dhe një karakter, që ju çon në botë të Zen-it, harmonisë dhe lirimit.