Casino FlaminGo Hotel është i hapur 24/7.

LAJME

LOTARITË DITORE

Read more

Vasilis Dimas

Read more

Flamingo & Friends FPT#4

Read more

MAKINA TË FATIT

Slot

Kazino ofron 960 makina të fatit të markave më të njohura ndërkombëtare, që gjenden në dy kate. Bëhuni gati për aksion më të eksitues të makinave të fatit, si udhëheqësi botëror NOVOMATIC jua sjell juve lojërat elektronike me të reja dhe më të mira – lojërat e reja dhe me të eksituese gjithmonë janë të garantuara.

Ne u kujdesem shumë për t’ua siguruar mysafirëve koleksionin më të gjerë të mundshëm të argëtimit, kur bëhet fjalë për makina të fatit. Kazino tani ofron një shumëllojshmëri të xhekpoteve me fitime nga 50 në 100.000 Euro.

Përveç makinave të fatit NOVOMATIC, Kazino FlaminGo ofron shumëllojshmëri të markave të makinave të fatit më të njohura botërisht, siç janë IGT, EGT, Arictocrat, Sipelo, Amatic, Atronic dhe më shumë…

LOJA E DREJTPËRDREJTË

Me total prej 23 tryezash, Kazino FlaminGo Hotel ofron Lojërat e Drejtpërdrejta në mjedis të klasës së lartë dhe luksoze në një atmosferë të rehatshme
Form Image

Contact Us

NEWSLETTER